S mobilním telefonem jde taky zažít opravdu mnoho srandy a zábavy. Protože si vzpomínám, jak moje kamarádka si pořídila mobilní telefon, kde si stáhla taky čtyři různé hry, takže si taky s těmi hrami opravdu každý den hrála. A byla to velká zábava a já jsem si řekla, že jsem ani nevěděla, že takováto velká zábava jde udělat s mobilním telefonem. Takže jsem byla ráda, když mě kamarádka ukázala kouzlo her mobilního telefonu. Navíc to taky dopadlo tak, že jsem si kvůli hrám taky pořídila lepší mobilní telefon, protože ten mobilní telefon, který jsem taky měla, tak nebyl tak dokonalý, že by uhrál nějaké lepší kvalitní hry. A já to chtěla.

Mobil má taky skvělý fotoaparát.

A bylo super, že dvě hry, které hrála moje kamarádka, tak byly zadarmo a ovšem ale různé hry, které taky hrála moje kamarádka, už stály nějaké peníze, a ne zrovna malé. Takže mě to docela mrzelo, protože dát dvě stovky za hru, která je pouze v mobilu a nejde na to tak dobře vidět, jako kdyby se to hrálo v počítači, se mi moc nechtělo. Ale nakonec to ale dopadlo tak, že jsem si alespoň jednu mobilní hru koupila, abych ji mohla hrát s kamarádkou. Protože to byla mobilní hra, která se hraje online s přáteli, tak jsem si řekla, že budu takhle alespoň v kontaktu s přáteli, i když s nimi nebudu osobně.

Ráda hraji na mobilu hry.

Nakonec to dopadlo tak, že ta hra mě opravdu chytla a jsem nakonec ráda, že jsem si tu mobilní hru za tak velké peníze koupila. Vždyť přece nejde jenom o peníze, život se má taky prožít a být veselý. Tak jsem ráda, že mám tuto hru, se kterou opravdu každý den hraji, protože kamarádka tuto hru taky každý den hraje, takže si spolu užíváme. Navíc tuto mobilní hru si taky koupila moje sestra, takže už nehrajeme jenom my dvě, ale hrajeme ve třech. A je to prima a baví nás to a vám ji taky doporučuji, abyste si někdy nějakou kvalitní mobilní hru pořídili.